Wie is Bold
Opdrachtgevers en professionals herkennen in Bold een vastberaden partner en een opmerkzaam adviseur. Bold is optimistisch en doortastend. Integriteit, discretie en open communicatie zijn hierbij vanzelfsprekend.

De kandidaten van Bold kenmerken zich door hetzelfde optimisme en doortastendheid. Bold werkt graag samen met pragmatische en resultaatgerichte kandidaten.

Jan Cramer

De interim-professional staat bij Bold centraal. Iedereen die gezamenlijk wil jan cramerbouwen aan het netwerk van interim-professionals en bedrijven die een oplossing willen voor de aansturing van een project of afdeling, maakt deel uit van Bold. We delen samen in het succes.

Daarbij speelt oprichter Jan Cramer een bindende rol. Hij heeft de afgelopen 10 jaar zo’n 3.000 professionals persoonlijk gesproken en gelooft dat je de goede persoon op de juiste plek alleen vindt als je iemands drijfveren kent en perspectief biedt om leven en werk regelmatig een nieuwe wending te geven. Kwaliteit en ervaring van de zelfstandige specialist zijn uiteraard de basisingrediënten voor een goede match. Bold begrijpt de wensen van de opdrachtgever én de interim-professional. Gewoon goed luisteren, doorvragen en aan de slag om goede mensen samen te brengen.

In 2010 voltooide hij zijn opleiding tot Loopbaancoach aan de School voor Coaching Leiden. Zowel voor bedrijven als particulieren voert hij coachtrajecten uit die inzicht geven in wie je bent, wat je wilt en wat je kan.

mr Jan Cramer (1967)

1985-1993 Rechten, Universiteit Leiden

1994-1997 Salesmanager Aegon

1997-2004 Vroom & v.d. Heuvel Executive Search

2004-2007 Directeur Vroom & v.d. Heuvel Interim Professionals, bemiddeling interim-professionals op het gebied van Marketing, HRM, Finance en Legal & Compliance

2008 Initiatiefnemer Bold

Klanten van Bold zijn o.a.: